Mette Sommerlund

madmentor, overspisningscoach & familiebehandler

Er du træt af din vægt?

Er du træt af dit spejlbillede?

Har du prøvet alle kure i verdenen?

Har du overspisninger?

Er du klar til at prøve noget andet?

Så er du landet det helt rigtige sted!

 

Der findes desværre ikke noget, som med et knips, kan få din overspisning til at gå væk og kiloene rasle af dig.

Men med bevidste redskaber, tålmodighed og mod på at gøre noget andet, vil du komme langt.

Er du forældre? Så ved du, at det begynder hos dig. Og ligesom i flyveren, kan man først hjælpe sit barn, når man selv har fået iltmaske på.

Så vil du give dit barn de bedste betingelser for at kunne spise på sult og ikke skulle bekymrer sig omkring mad og krop, mere end hvad normalt er?

Ring gerne til mig og få en snak om det, du er fyldt af. Måske jeg kan hjælpe dig.

Velkommen.

Slankekur. Overspisning. Restriktioner. Overspisninger.

Det går i ring. Nogle dage endda på samme dag.

Du vågner fuld af forhåbninger om, at idag er dagen. Du spiser en nærende og sund morgenmad. Frokosten på job skriger af sundhed og kontrol. Om eftermiddagen kommer du til at småspise lidt fra skabene, mens du laver aftensmad. Skjult fra børnene selvfølgelig. De skal ikke se noget. Du spiser bare lidt mindre til aftensmaden, forklarer du dig selv. Én portion bliver det til. Måske lidt hapsere, men ikke meget. Børnene bliver lagt i seng. Tankerne får frit løb. Og du kan ikke længere styre det. Det sker igen. Og igen. Men papiret er skjult på bedste vis under grøntsagsresterne i skraldespanden. Selvfølgelig. Børnene skal jo ikke se noget.

Få hjælp til at bryde dit mønster. Og for at blive den bedste rollemodel overfor dine børn- også hvad forholdet til mad angår.

Hvis du har overspisninger og ønsker vægttab kan du have brug for en mentor til at støtte, guide og hjælpe dig til at få brudt den onde cirkel. Hos mig arbejder vi ud fra tanken om, at det ikke er vægttabet, der er i centrum- det er din overspisninger- dine madmønstre. Når vægten har været stabil over længere tid, kan vi begynde at arbejde med et eventuelt vægttab.

Ville du ønske at du kunne:

> Opnå et naturligt forhold til mad?
> Kigge dig i spejlet og være tilfreds?
> Lære at elske din krop, som den er?
> Opnå vægttab?
> Binde dig til en personlig rejse, som varer længere end ”tab 10 kilo på 10 dage?”
> Præge dine børn til at fokusere på det vigtige i livet?

Bestil en gratis og uforpligtende telefonsamtale

Jeg tilbyder

1:1 Madmentor sessioner

  • I første omgang arbejder vi med at fastholde din vægt. Dette kan i sig selv være svært, hvis du lider af mange overspisninger.
  • Til gengæld kommer du ud på en personlig rejse, hvor du effektivt vil mærke de små skridt løbende på din vej.Hvor langt dit forløb skal være, vurderer vi sammen.
  • Forløbet inkluderer en uforpligtende 1. samtale over telefonen, hvor vi sammen finder ud af, hvad netop, du har brug for.

Familieforløb - for børn & unge

  • Er du som forældre forvirret, usikker og/eller ked af at dit barn ikke trives, fordi det er overvægtigt eller har en selvopfattelse af, at hun/han ikke er god nok pga. sit udseende?
  • Du har som forældre mulighed for at hjælpe dit barn på vej til at kunne få et mere afslappet forhold til mad og ikke mindst til sin egen krop. Dette vil være en investering i dit barns trivsel.
  • Vaner skal skiftes ud. Jeg hjælper jer med at finde ud af, hvad I skal ændrer, for at I opnår det, I ønsker for jer og jeres barn.

BED gruppeforløb – for kvinder over 18 år

  • Del erfaringer og find styrken til at skabe forandringer. For dig som har mod på, sammen med andre, at gå på opdagelse i HVORFOR du spiser.

Det siger mine kunder

Jeg føler mig i helt trygge hænder hos Mette. Jeg kom med en problemstilling, som jeg længe har ønsket at gøre noget ved, men ikke formåede på egen hånd. Mette hjalp mig på en professionel, men samtidig meget omsorgsfuld måde, med at se andre muligheder, end jeg hidtil selv havde gjort. Min oplevelse er, at Mette i den grad formår at bruge hendes faglighed og egne erfaringer.

Det gør sessionen hos hende meget autentisk og professionel.

Heidi

I en alder af (snart) 40 år, ubeskrivelige mange slankekure, slankepiller og sultestrejker, har jeg givet op!

Nogle af kurene har jeg dog haft mere held med end andre – men de har bare ikke været holdbare i længden.

Jeg ved ikke om det er dem (kurene), eller om det bare er generelt, men pludselig følte jeg, at jeg havde et meget akavet forhold til mad. Jeg overspiste, havde “flødebollemassakre” på vej hjem fra arbejde, blev mere og mere fristet til at “tilfredsstille” min sult med små tilbud på vej hjem fra arbejde, som blev i form af “det skjulte sukker” – det som ingen kunne se – jeg spiste.

Jeg hadede det, hadede mig selv for, at jeg ikke kunne styre mig og kom som regel hjem som hende den meget trætte og sure mor/kæreste, der ikke havde mere overskud på kontoen.

Derudover blev jeg sur på mig selv, når jeg ikke kunne holde en kur i mere end en uge – og trøstespiste derefter. Blev også sur over, at jeg ikke kunne overskue at lave den lækreste sunde ret til aftensmad.

JEG ER DER STADIG nogle gange, men SLET ikke i samme grad som før.

Da jeg fik kontakt med Mette, tog hun sig tid til at lytte. Hun vendte tingene om: “Hvad hvis…?” eller “Hvad gør det ved dig…?”. Jeg kan godt lide den metode til at få vendt tingene i mit hoved, at rette fokus imod det, der kan lade sig gøre, i stedet for det, der ikke kan.

Mette er med sin faglighed, sit rolige og professionelle væsen meget dygtig til at finde den rette metode, der virker for mig. Det er en proces, som jeg har haft og HAR stor nytte af. Og med Mette har jeg haft en god sparringspartner, som kan sætte tingene i perspektiv…. også når det går galt.

Jeg har lært IKKE at have mad i mit hoved hele tiden, at mærke sulten og at strukturere mig ud af indkøb, madlavning og droppe de høje forventninger til sunde retter ved hvert måltid.

Det hele er en proces! Jeg skal ikke tabe mig 25 kg nu og her – jeg skal bare have et naturligt forhold til mad, hvor ingenting er forbudt, men hvor der er en god variation. Og jeg er godt på vej! Takket være Mette, der giver mig en ordentlig omgang mentale inputs, der virker!

Vibeke

Det har været givende, men også rigtig svært for mig. Der er ingen tvivl om, at det er benhårdt arbejde at arbejde ud fra de teorier, Mette arbejder med. Det har på mange måder været en øjenåbner. Særligt da det gik op for mig, hvor meget jeg spiser på følelser. Hvor ofte jeg har ignoreret både sult, tørst og mæthed. Det er gået op for mig, at jeg ofte er i stand til at lukke af og bare spise løs – for langt senere at konstatere, at jeg har blokeret en frustration, en ked-af-det, eller andet, med mad. De øjeblikke, hvor jeg har nået at opdage det i tide har været helt fantastiske og givende. Men. Der er rigtig lang vej endnu!

Anne Birgitte

Udrydelse eller nydelse?

Udrydelse eller nydelse?

Jeg gjorde det – igen! Udryddelse eller nydelse? Fordybelsen tager mig- jeg bliver draget ind i min egen verden. Jeg er i gang med at skrive et oplæg. Det er…
Mindre madstress – mere mor

Mindre madstress – mere mor

Vil du gerne være fri for alt det stress, der kan være forbundet med at få sin krop “tilbage” efter en graviditet? Vil du gerne slutte fred med at skulle…
Værsgo – Madro!

Værsgo – Madro!

Hvordan er det lige med bordskik hos dig og din familie? Hos os prioriteres den, men som i alle familier kan der være dage, eller ligefrem små perioder, hvor det…
2018

Nytårsforsæt

Jeg fik besøg af en gammel ven i nat. Som så mange andre nætter, drømte jeg i nat. Denne gang bestod drømmen af noget, der har været gemt væk i…
Julekalender

Sukker hver dag i december- go eller no go?

Lige om lidt- faktisk i morgen, er det d. 1. december. En dag, mange har ventet på med spænding og andre også med en smule nervøsitet og tanker. December måned…