Det siger mine kunder

Jeg føler mig i helt trygge hænder hos Mette. Jeg kom med en problemstilling, som jeg længe har ønsket at gøre noget ved, men ikke formåede på egen hånd. Mette hjalp mig på en professionel, men samtidig meget omsorgsfuld måde, med at se andre muligheder, end jeg hidtil selv havde gjort. Min oplevelse er, at Mette i den grad formår at bruge hendes faglighed og egne erfaringer.

Det gør sessionen hos hende meget autentisk og professionel.

/Heidi

I en alder af (snart) 40 år, ubeskrivelige mange slankekure, slankepiller og sultestrejker, har jeg givet op!

Nogle af kurene har jeg dog haft mere held med end andre – men de har bare ikke været holdbare i længden.

Jeg ved ikke om det er dem (kurene), eller om det bare er generelt, men pludselig følte jeg, at jeg havde et meget akavet forhold til mad. Jeg overspiste, havde “flødebollemassakre” på vej hjem fra arbejde, blev mere og mere fristet til at “tilfredsstille” min sult med små tilbud på vej hjem fra arbejde, som blev i form af “det skjulte sukker” – det som ingen kunne se – jeg spiste.

Jeg hadede det, hadede mig selv for, at jeg ikke kunne styre mig og kom som regel hjem som hende den meget trætte og sure mor/kæreste, der ikke havde mere overskud på kontoen.

Derudover blev jeg sur på mig selv, når jeg ikke kunne holde en kur i mere end en uge – og trøstespiste derefter. Blev også sur over, at jeg ikke kunne overskue at lave den lækreste sunde ret til aftensmad.

JEG ER DER STADIG nogle gange, men SLET ikke i samme grad som før.

Da jeg fik kontakt med Mette, tog hun sig tid til at lytte. Hun vendte tingene om: “Hvad hvis…?” eller “Hvad gør det ved dig…?”. Jeg kan godt lide den metode til at få vendt tingene i mit hoved, at rette fokus imod det, der kan lade sig gøre, i stedet for det, der ikke kan.

Mette er med sin faglighed, sit rolige og professionelle væsen meget dygtig til at finde den rette metode, der virker for mig. Det er en proces, som jeg har haft og HAR stor nytte af. Og med Mette har jeg haft en god sparringspartner, som kan sætte tingene i perspektiv…. også når det går galt.

Jeg har lært IKKE at have mad i mit hoved hele tiden, at mærke sulten og at strukturere mig ud af indkøb, madlavning og droppe de høje forventninger til sunde retter ved hvert måltid.

Det hele er en proces! Jeg skal ikke tabe mig 25 kg nu og her – jeg skal bare have et naturligt forhold til mad, hvor ingenting er forbudt, men hvor der er en god variation. Og jeg er godt på vej! Takket være Mette, der giver mig en ordentlig omgang mentale inputs, der virker!

/Vibeke

Det har været givende, men også rigtig svært for mig. Der er ingen tvivl om, at det er benhårdt arbejde at arbejde ud fra de teorier, Mette arbejder med. Det har på mange måder været en øjenåbner. Særligt da det gik op for mig, hvor meget jeg spiser på følelser. Hvor ofte jeg har ignoreret både sult, tørst og mæthed. Det er gået op for mig, at jeg ofte er i stand til at lukke af og bare spise løs – for langt senere at konstatere, at jeg har blokeret en frustration, en ked-af-det, eller andet, med mad. De øjeblikke, hvor jeg har nået at opdage det i tide har været helt fantastiske og givende. Men. Der er rigtig lang vej endnu!

/Anne Birgitte