Madmentor sessioner

Jeg tilbyder 1:1 sessioner á 75 min. varighed.

Når du vælger et madmentor forløb, er det fordi du er afklaret med at et vægttab og det at få et naturligt forhold til mad er en proces, et langt træk, som ikke bliver fikset efter få gange.

Men en faktor er, at du skal turde! Turde prøve en ny indgangsvinkel og hvor de små sejre på den lange bane er vigtigere, end hvor mange kilo, du kan tabe på en uge. Dette kræver også tålmodighed. I første omgang arbejder vi med at fastholde din vægt. Dette kan i sig selv være svært, hvis du lider af mange overspisninger.

Til gengæld kommer du ud på en personlig rejse, hvor du effektivt vil mærke de små skridt løbende på din vej.Hvor langt dit forløb skal være, vurderer vi sammen. Forløbet inkluderer en uforpligtende 1. samtale over telefonen, hvor vi sammen finder ud af, hvad netop, du har brug for. Kontakt mig her.

Indhold i sessionerne

I sessionerne arbejder vi først og fremmest med de mål, du sætter dig.

Du vil få skabt en større bevidsthed omkring dine spisemønstre og hvilke overbevisninger, der får dig til at spise på bl.a. dine følelser. Vi går så og sige bag om din spisning og spørger HVORFOR i stedet for at se på HVAD, du bør spise.

Små skridt kan skabe store forandring, når blot du bliver opmærksom på dine handlinger og arbejder bevidst med.

Der arbejdes hen imod intuitiv spisning.

Intuitiv spisning betyder bl.a. at du lytter til din krop og dens behov frem for dine tanker, din hjerne, om hvad du ”burde” spise.

Du vil opnå en ro, en fred, i tankemylderet og begynde at spise på behov, frem for, hvad der er rigtig og forkert.

Du vil få skabt en større bevidsthed omkring sammenhængen mellem din krop og dine tanker.

Sessionerne kan foregå via Skype eller hos mig. Der er parkering ved døren.

Hvis du har brug for at aflyse en session, bedes du aflyse senest 24 timer inden din aftale – ellers betales fuld pris for den aflyste time.

Du kan aflyse på mail, telefon eller sms.